покажи

СПА център

Терапии

Българско кисело мляко - 80’  95 лв.
Подходящa за изгоряла от слънцето кожа. Тази терапия започва с маска на тялото с натурално кисело мляко, която успокоява кожата и премахва червенината. Продължава с релаксиращ масаж със силно хидратиращо мляко и освежаваща маска за лице.
 
Шоколадова мечта - 90’  95 лв.
Това е терапия, която пробужда сетивата и възстановява хармонията на тялото и душата. Какаото обогатява кожата, а сладкия аромат Ви потапя в океан от емоции. Включва: шоколадов пилинг, масаж с шоколадов крем и маска на лице.
 
Тайната на Клеопатра - 80’  95 лв.
Доставете си несравнимо удоволствие с тази древна рецепта за красота от египедската кралица Клеопатра. Включва: хидратираща вана с мляко и релаксиращ масаж на цяло тяло с меден крем.
 
Хармония - 80’  90 лв.
Тази терапия е съчетание от енергийно въздействащия масаж с горещи камъни и класически масаж. Тази комбинация стимулира прилив на енергия, добро здраве и душевна хармония.
 
Розова магия - 80’  90 лв.
Започва с ароматна вана с рози, последвана от арома масаж изпълнен с натурално розово масло и хидратираща маска за лице.
 
Мохито - 90’  95 лв.
Силно освежаваща и енергизираща терапия, подходяща за след парти. Започва с хидромасажна вана с мента.
Продължава с ексфолиране на тялото със специални ръкавици. Завършва с енергизиращ масаж с масло от лайм.
Маслото от лайм действа стимулиращо и освежаващо, повдига настроението.
 
Уморени крака - 50’  60 лв.
Започва с почистване на краката със специален концентрат с анти - оточен ефект и специални ексфолиращи ръкавици.
Следва „ледена“ маска за освежаване, тонизиране и премахване на усещането за тежест. Завършва с отпускащ масаж на ходилата.

Силует - Histomer С30  - 80’  120 лв.
Терапия за бързо отслабване, ремоделиранe и третиране на целулита. Включва: почистващ пилинг, нанасяне на активен серум, отслабващ масаж с антицелулитен и дрениращ крем на различните части на тялото.
 
Билков еликсир  -  90’  95 лв.
Доставете си несравнима Еуфория с даровете на природата и лечебните свойства на мануалната терапия. Това е перфектната комбинация за здраве и красота. Започва с билков пилинг на цяло тяло. Продължава с масаж с ароматна свещ и натурални масла. Завършва с билков чай в релакс зоната.