покажи

Настаняване

The White House

Като естествено продължение на модерния и стилен дизайн на Хотел & СПА "Астера", са ексклузивните апартаменти, предназначени за ценителите на лукса и удобството, които предлагат изключителна изискана атмосфера и специално подбрани услуги.

Перлата в короната на „Астера” е The White House Suite. Не случайно президентският апартамент на последния 10 етаж на хотела носи това име – той предлага седемзвезден комфорт и удоволствията, с които могат да се похвалят само неколцина от най-добрите хотели в света.

 
Вашето пътуване
Ако не сте го планирали, екипът на The White House ще се погрижи то да бъде комфортно и удобно. По Ваше желание, той може да ангажира самолетен чартър с бизнес самолет BAE RJ-70 от и до всяка точка на света. На Ваше разположение също е и хеликоптер, с който да посетите близките голфигрища, да направите панорамна разходка или да пътувате до произволна дестинация на територията на България. Хеликоптерната площадка е на покрива на апартамента.
По време на целия Ви престой на Ваше разположение са лимузина Майбах и шофьор. Ако предпочитате по-голяма сигурност можете да използвате автомобили с висока степен на бронировка, противопожарна система и автономно подаване на въздух в купето.
 
Вашият престой в The White House
Като VIP гости Вие ще ползвате VIP Check-In и Check-Out, което дискретно гарантира Вашата анонимност.
Допълнително ще Ви спестим време, като:
- Ще ползвате специални услуги на екипът на The White House, който е на Ваше разположение 24 часа в денонощието. С него можете да обсъдите всички детайл от престоя Ви в The White House - от аклиматизирането на апартамента до желаната от Вас температура, избора на цветни аранжировки и предпочитани плодове, ежедневна преса и подбран съобразно вкуса Ви минибар до VIP места в клубове и ресторанти или шопинг тур;
- На Ваше разположение ще бъдат СПА специалист, фризьор, гримьор и маникюрист;
- Лична гувернантка, ако пристигате с децата си;
- Персонална охрана, ако желаете.
 
Пространство, удобства и интериор
The White House е на площ от 400 кв.м – просторна дневна и две спални, 150 кв. м тераси с джакузи и самостоятелни помещения за придружаващия Ви персонал. Интериорът е разработен с луксозни и стилни решения на Jai Jalan, Marta Laudani/Marco Romaneli, Paolo Rizato, Rodolfo Dordoni, Marcel Vanders за Poliform, Claudio Nardi.
За улеснение, в изпълнението на бизнес ангажиментите Ви, сме осигурили бизнес кът с лаптоп, високоскоростен безжичен интернет, директна телефонна линия, факс, скенер и копир.
В допълнение The White House е  изцяло оборудван с телефони и аудио-визуална техника на Bang & Olufsen
 
Гурме
Като израз на нашето специално отношение към Вас ще Ви посрещнем с бутилка изискано шампанско Дом Периньон. Апартаментът разполага с луксозен и специално подбран мини бар.
 
Развлечения
- Круиз с бутикова яхта Tullio Abbate
- Лов, фотолов, риболов
- Голф 
- Организиране и цялостно обслужване на тематични партита за Вас и Вашите гости.
 
Новото ексклузивно предложение от Хотел & СПА "Астера" и верига A - hotels.
 
+359 52 359 777
e-mail: concierge@asterahotel.com

Цена на апартаменти, на база нощувка и закуска, в лева
 

Цена за една нощувка 01.05 -31.05
01.10 - 31.10
01.06 - 30.06
01.09 - 31.09
01.07 - 31.07
01.08 - 31.08
Premium Suit The White House 609.00 955.00 1 365.00
Обслужване на деца  
Всички основни и допълнителни услуги, предоставени на единия или двамата родители се ползват и от децата  
Допълнителни услуги включени в цената  
  • Welcome drink
  • Ранно настаняване и късно изпращане
  • Запазена обособена част на басейна или плажа с чадъри и шезлонги
  • Ползване на сауна - парна и класическа
  • Фитнес зала
  • Високоскоростен безжичен интернет
  • Охраняем паркинг